Badkamer showroom – Alle A-merken Sanitair & Tegels onder één dak

Wilt u een nieuwe badkamer laten ontwerpen? Kom dan langs bij de badkamer showroom van Dissel BV. In onze badkamer showroom vindt u alle A-merken sanitair en badkamer tegels onder één dak. We adviseren u vrijblijvend, óf u doet zelf ideeën op terwijl u door onze voorbeeld badkamers wandelt.

Onze werkwijze

Badkamer ontwerp – bij Dissel BV

Wanneer u uw badkamer wilt verbouwen, of compleet wilt vernieuwen, dan kan Dissel BV een badkamer ontwerp voor u maken. Daarnaast leveren wij A-merk sanitair en tegels. Wij ontwerpen uw badkamer aan de hand van een persoonlijk gesprek. De offerte met daarin uw keuzes wordt aan u en de installateur per e-mail toegezonden.

Plaatsen van de badkamer – door installateur

Na akkoord op de offerte, zorgen wij dat uw ontwerp, inclusief technische tekeningen tijdig aangeleverd worden bij uw installateur. De installateur (of het bouw- of klussenbedrijf) dat de badkamer voor u gaat installeren, is de partij die de factuur voor de badkamer ontvangt van Dissel BV.

Bezoek onze badkamer showroom in Veenendaal

Onze badkamer showroom is van maandag t/m vrijdag geopend, van 09.00 uur tot 17.30 uur. U bent van harte welkom!

Wilt u persoonlijk badkamer advies? Maak dan een afspraak van tevoren. Dan zijn wij gegarandeerd in staat om de tijd voor u te nemen!

In onze showroom van ca. 2000m2, vindt u tal van voorbeelden van badkamers van verschillende oppervlakten en met diverse indelingen. Met of zonder bad, dubbele douche, stoomcabine. Wij inspireren u graag! Ook op het gebied van kleurkeuzes en materiaalsoorten kunt u uw hart ophalen. Er is veel te zien en te overwegen als u alle mogelijkheden ziet. We hebben badkamers met diverse elementen van natuursteen, hout en beton(look) voor u klaar staan.

Ontwerp uw droombadkamer

Tijdens een persoonlijke afspraak in onze showroom bespreken we al uw badkamerwensen. Deze worden naderhand door ons omgezet naar een 3D-badkamerontwerp.

Bent u blij met de indeling? Dan kijken we verder naar het sanitair, de kranen, (design) radiatoren, wastafels en uw nieuwe tegels. Verder informeren wij u natuurlijk uitgebreid over alle (luxe) badkamertoepassingen die wij u kunnen bieden. Denk hierbij aan luxe douches, vrijstaande baden en bijzondere kranen.

Het ontwerp leveren wij aan uw badkamer installateur, inclusief een duidelijke technische werktekening. De materialen leveren wij natuurlijk netjes op uw adres af, in afstemming met de installateur.

Toilet met fonteintje

Ook voor de aanschaf van een nieuw toilet met fonteintje kunt u uitstekend bij ons slagen. Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij diverse toiletten en fonteintjes bij elkaar opgesteld. In de showroom vertellen wij u graag meer over de verschillen en mogelijkheden voor uw toiletruimte. Zodat ook deze kleine ruimte mooi en functioneel is ingericht.

Nieuwe badkamer laten plaatsen?