Badkamer ontwerpen? Dissel BV sanitair showroom in Veenendaal

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Of heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en heeft u de kans om direct uw droombadkamer te laten plaatsen? Bij Dissel BV bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit badkamersanitair en -tegels. In onze showroom vindt u alle A-merken sanitair en tegels.

Badkamer ontwerpen

Een badkamer ontwerp is een heel persoonlijke aangelegenheid. Naast de looks en uitstraling, moet uw nieuwe badkamer ook functioneel zijn. Uw wensen en verwachtingen staan voorop. Wij denken met u mee en adviseren u graag over de inrichting, materiaalkeuze en kleurencombinaties. We helpen u graag bij het maken van keuzes voor het sanitair en laten u diverse varianten en toepassingen zien.

Er is zoveel mogelijk! Wij verrassen u graag, maak vandaag nog een afspraak om onze badkamer showroom in Veenendaal te bezoeken.

 

A-merk sanitair showroom Veenendaal

Dissel BV is gespecialiseerd in badkamers en sanitair van A-merken. In onze showroom doet u inspiratie op en zult u zien dat wij voor iedere badkamer en al uw wensen, de juiste producten, meubels en accessoires kunnen bieden. We combineren uw wensen met onze eigen kennis van sanitair en badkamerdesign, om zo tot een mooi ontwerp voor u te komen.

 

“We verrassen u graag met een ontwerp dat precies voldoet aan uw wensen! Met passende badkamer accessoires, nieuwe tegels, bijzondere materialen en mooie kleuren zorgen we dat het ontwerp past bij uw stijl en bij de gewenste functionaliteiten”.

Dissel BV Sanitair en Tegels

3D badkamer ontwerp

Tijdens een persoonlijk gesprek in onze showroom, inventariseren we al u wensen en de eisen die u stelt aan uw nieuwe badkamer. We maken een 3D-ontwerp van uw badkamer, waarin we alle gewenste elementen tekenen.

U kunt het 3D-ontwerp vanuit verschillende invalshoeken bekijken, daarmee is het voor veel mensen makkelijker om een goed beeld te krijgen van de voorgestelde indeling, kleurstellingen en materialen die gebruikt zijn in het ontwerp.

Meer over badkamer ontwerp